Activiteiten

Cocon investeert, ontwikkelt en beheert bijzonder vastgoed. Dat doen we met een toekomstgerichte blik en een vaak verrassende aanpak, het kenmerk van al onze activiteiten, die wij hier heel kort voor u samengevat hebben.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij geloven namelijk in maatwerk, en dat begint met een persoonlijk gesprek.

(Her)Ontwikkeling

Nieuwe functies voor bestaand onroerend goed.

Commercieel Beheer

Meerwaarde voor eigenaar en gebruiker.

Technisch Beheer

Onderhoud met liefde voor het gebouw.

Financieel Beheer

Financieel alles piekfijn in orde.

“Onze activiteiten zijn gericht op het bijdragen aan een betere bebouwde omgeving.”

Brian Abraham, Algemeen Directeur Cocon

Verder met anders ondernemen

Cocon is veel meer dan alleen ‘die investeerder en ontwikkelaar in bestaand vastgoed’. Onze eigenwijze vernieuwde blik blijft in ontwikkeling, net als onze projecten. Daarom staat Cocon permanent voor innovatie en kansen creëren. ‘Dat kan niet’ past niet in onze vocabulaire. Ondertussen kunnen we natuurlijk wel bouwen op jaren ervaring. Die nemen we dan ook mee in alles wat we doen: onze succesverzekering voor innovatieve projecten.

Arno Brinkers

Algemeen Directeur
+31 (0)627870168

Stuur een e-mail

Vragen? Opmerkingen? Bel of e-mail ons. Gaat het over een specifiek gebouw? Zoek in Portfolio het betreffende gebouw en kijk daar bij de contactinformatie.

Cocon staat voor u klaar

Vragen? Opmerkingen? Bel of e-mail ons. Gaat het over een specifiek gebouw? Zoek in Portfolio het betreffende gebouw en kijk daar bij de contactinformatie.

Cocon Vastgoed Management B.V.

Herengracht 468 1017 CA Amsterdam

[email protected]

+31 (0)20 6226941