Kantoor
Paradijslaan 30-38A, 5611 KN Eindhoven, Eindhoven
2.357m2

Werkparadijs

Nu te huur
200m2 beschikbaar

Onderscheidend kantoorpand

Op de Paradijslaan in Eindhoven staat het gebouw Werkparadijs. Het is een opvallend pand met donkergetinte beglazing en donkere natuurstenen gevelbekleding. Het exterieur geeft de indruk van een mysterieuze ‘black box’, wat nieuwsgierig maakt naar wat zich achter de gevel afspeelt. Een geweldige locatie voor huurders die op zoek zijn naar een onderscheidende locatie in Eindhoven.

Dit is Werkparadijs

Het Werkparadijs is behalve een kantoorlocatie ook een ideale ontmoetingsplaats om te netwerken en zakelijk bezoek te ontvangen. Het gebouw is voorzien van een uitgebreide klimaatinstallatie, binnenkort op het niveau van energielabel A. Uiteraard is er ook razendsnel internet, zijn er vergaderruimtes en is er ruimte om te ontspannen met een kop koffie.

Jens Steffens

Asset manager
+31 (0)682747191

Stuur een e-mail

Locatie

In het centrum van Lichtstad Eindhoven

Het Werkparadijs ligt in het centrum van Eindhoven, vlak bij de gezellige pleinen en straten vol restaurants en uitgaansgelegenheden. Volop kans dus om Brabants te ontspannen na een productieve werkdag.

Bereikbaarheid

Bushalte Stadhuisplein ligt op 2 minuten loopafstand, met directe verbinding met NS-station Eindhoven Centraal. Het pand beschikt over een eigen en afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Beschikbaarheid & Huurprijs

Kantoor

 • Diverse kantoorruimtes
  Er zijn diverse ruimten met verschillende vloeroppervlaktes beschikbaar

  € 170 per m2 vvo per jaar

Overige

 • Servicekosten

  € 51 per m2 vvo per jaar

 • Parkeerplaats

  € 1.200 per parkeerplaats per jaar

+5

Cocon staat voor u klaar

Vragen? Opmerkingen? Bel of e-mail ons. Gaat het over een specifiek gebouw? Zoek in Portfolio het betreffende gebouw en kijk daar bij de contactinformatie.

Cocon Vastgoed Management B.V.

Herengracht 468, 1017 CA Amsterdam

[email protected]

+31 (0)20 622 6941