020 6226941

Cocon Vastgoed Management

Search More

Over CoconCocon Vastgoed Management B.V. richt zich als directievoerder van verschillende onroerendgoedvennootschappen vooral op de renovatie van verouderde panden en herbestemming van panden die hun oorspronkelijke functie hebben verloren. Deze laatste krijgen na een (ingrijpende) verbouwing een nieuwe bestemming. Cocon Vastgoed Management B.V. neemt in dit marktsegment een vooraanstaande functie in.

Momenteel is Cocon Vastgoed Management B.V. één van de actiefste partijen in de renovatiesector in Amsterdam.

Activiteiten

Cocon Vastgoed Management B.V. is sinds midden jaren ’80 actief en heeft inmiddels een middelgrote onroerendgoedportefeuille opgebouwd, met als doel deze verder uit te breiden.
Zo heeft Cocon vele gebouwen in Amsterdam ontwikkeld, waaronder het voormalige chirurgiegebouw aan het W.G. Plein, de Generaal aan de Generaal Vetterstraat en het voormalige kantoor van het UWV aan het Cornelis Troostplein.
In 2008 heeft Cocon de voormalige Chocoladefabriek van Verkade -een van de grootste industriële monumenten van Nederland- herontwikkeld tot een multifunctioneel complex. Recent hebben wij de voormalige kantoren van de Nederlandse Vereniging van Banken, gevestigd aan de Singel 236 te Amsterdam, volledig gerenoveerd.

Momenteel wordt ‘100 WATT’ aan de James Wattstraat in Amsterdam gerenoveerd tot moderne kantoorruimte met een Energie A-Label.