In ontwikkeling

Noordse Bosje: Groen en geborgen wonen

Kantoren en parkeerplaatsen worden woningen en winkels in het Hilversumse Noordse Bosje. Geïntegreerd groen, licht en een geborgen gevoel zijn de vertrekpunten voor de ontwikkeling van dit pand. Cepezed Architekten hebben in opdracht van Cocon een prachtig ontwerp gemaakt.

Spel met licht en woonlagen

Om een ideale combinatie van winkels op de begane grond en een echt thuisgevoel in het woongedeelte te realiseren, hebben we een slimme indeling van de woonlagen voor ogen. Hierdoor zal er een kleinere gemeenschap verspreid over verschillende verdiepingen ontstaan. Dit schept geborgenheid en draagt hierdoor bij aan een veilig gevoel binnen het gebouw. Ook wordt de kans op geluidsoverlast zo kleiner. Op de verdiepingsvloeren is er altijd licht aan het einde van de gang. Samen met een gestileerde afwerking zorgt dit voor transparantie, overzicht en rust.

Kenmerkend: levende groene gevel

Het Noordse Bosje op het grensgebied tussen de groene wijk Raadhuiskwartier en het centrum van Hilversum. Die combinatie van stadse gezelligheid en buitenwijkse rust is straks terug te vinden in dit gebouw. Terwijl de winkels op de begane grond de nodige bedrijvigheid bieden, draagt de gevelbekleding van planten toe aan een prettig binnenklimaat voor de woningen en geeft het overal uitzicht op groen. Deze levende groene gevel zal een aangenaam herkenningspunt in de buurt worden. Noordse Bosje 03Noordse Bosje 04Danzigerkade 04Noordse Bosje 05Noordse Bosje 02

Arno Brinkers

Algemeen Directeur
+31 (0)627870168

Stuur een e-mail

Vragen? Opmerkingen? Bel of e-mail ons. Gaat het over een specifiek gebouw? Zoek in Portfolio het betreffende gebouw en kijk daar bij de contactinformatie.

Cocon staat voor u klaar

Vragen? Opmerkingen? Bel of e-mail ons. Gaat het over een specifiek gebouw? Zoek in Portfolio het betreffende gebouw en kijk daar bij de contactinformatie.

Cocon Vastgoed Management B.V.

Herengracht 468, 1017 CA Amsterdam

[email protected]

+31 (0)20 622 6941