Wij zijn Cocon

Wij hebben een eigen, vernieuwende kijk op bestaande gebouwen. Een visie die we steeds blijven vernieuwen. Dankzij onze ervaring en innovatiekracht ontdekken we de ongepolijste diamanten en realiseren we meerwaarde en langetermijnrendement. Wij zien waarde in hergebruik en herontwikkeling.

Investeren en ontwikkelen

Dertig jaar geleden hadden wij een visie: met oude stenen kan je vaak meer verdienen dan met nieuwe. In een tijd dat nieuwbouw de norm was, durfden wij het avontuur aan met bestaand onroerend goed. Het bleek een succesformule. Met als belangrijk ingrediënt: het centraal zetten van de gebruiker. Locaties krijgen zo prestige en een belangrijke plek in de buurt. En dat vertaalt zich weer in meerwaarde voor onze huurders en investeerders.

Zo werkt Cocon

  • Met een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt.
  • We signaleren kansen die anderen niet zien.
  • Ieder project is uniek, daarom bieden we altijd maatwerk.
  • Onze visie is voortdurend in ontwikkeling, zo behouden we onze voortrekkersrol.

“Als mensen buiten de definities vallen, dan kloppen de definities gewoon niet”

Hélène Pattijn, Mede-directeur Cocon, in Het Parool

Prachtige portfolio

Onze naam is verbonden aan een prachtige vastgoedportfolio waar we trots op zijn. Hoe verschillend de gebouwen ook zijn, de verbindende factor is steeds onze vernieuwende visie op vastgoed. Zo werd met een stevige ingreep een verlaten chirurgiegebouw een gezonde plek voor ondernemers en bleek een machinewaterpompgebouw de ideale flow te bieden voor de creatieve industrie en horeca. Maar we zorgden er bijvoorbeeld ook voor dat oudere Amsterdammers een zelfstandig én betaalbaar thuis vonden aan de Amstel.
Watertorenplein GWL-005Generaal Vetter-003

Wij staan voor u klaar

Vragen? Opmerkingen? Bel of e-mail ons. Gaat het over een specifiek gebouw? Zoek in Portfolio het betreffende gebouw en kijk daar bij de contactinformatie.

Cocon Vastgoed Management B.V.
Herengracht 468
1017 CA Amsterdam
+31 (0)20 6226941