Wij zijn Cocon

Wij hebben een eigen, vernieuwende kijk op bestaande gebouwen. Een visie die we steeds blijven vernieuwen. Dankzij onze ervaring en innovatiekracht ontdekken we de ongepolijste diamanten en realiseren we meerwaarde en langetermijnrendement. Wij zien waarde in hergebruik en herontwikkeling.

Investeren en ontwikkelen

Dertig jaar geleden hadden wij een visie: met oude stenen kan je vaak meer verdienen dan met nieuwe. In een tijd dat nieuwbouw de norm was, durfden wij het avontuur aan met bestaand onroerend goed. Het bleek een succesformule. Met als belangrijk ingrediënt: het centraal zetten van de gebruiker. Locaties krijgen zo prestige en een belangrijke plek in de buurt. En dat vertaalt zich weer in meerwaarde voor onze huurders en investeerders.

Zo werkt Cocon

  • Met een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt.
  • We signaleren kansen die anderen niet zien.
  • Ieder project is uniek, daarom bieden we altijd maatwerk.
  • Onze visie is voortdurend in ontwikkeling, zo behouden we onze voortrekkersrol.

“Als mensen buiten de definities vallen, dan kloppen de definities gewoon niet”

Hélène Pattijn, Mede-directeur Cocon, in Het Parool

Activiteiten

Cocon investeert, ontwikkelt en beheert bijzonder vastgoed. Dat doen we met een toekomstgerichte blik en een vaak verrassende aanpak, het kenmerk van al onze activiteiten, die wij hier heel kort voor u samengevat hebben.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij geloven namelijk in maatwerk, en dat begint met een persoonlijk gesprek.

(Her)Ontwikkeling

Nieuwe functies voor bestaand onroerend goed.

Commercieel Beheer

Meerwaarde voor eigenaar en gebruiker.

Technisch Beheer

Onderhoud met liefde voor het gebouw.

Financieel Beheer

Financieel alles piekfijn in orde.

"Pas als je anders durft te kijken, zie je nieuwe kansen."

Arno Brinkers, Algemeen Directeur Cocon

Verder met anders ondernemen

Cocon is veel meer dan alleen ‘die investeerder en ontwikkelaar in bestaand vastgoed’. Onze eigenwijze vernieuwde blik blijft in ontwikkeling, net als onze projecten. Daarom staat Cocon permanent voor innovatie en kansen creëren. ‘Dat kan niet’ past niet in onze vocabulaire. Ondertussen kunnen we natuurlijk wel bouwen op jaren ervaring. Die nemen we dan ook mee in alles wat we doen: onze succesverzekering voor innovatieve projecten.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.

Arno Brinkers

Algemeen Directeur
+31 (0)627870168

Prachtig portfolio

Onze naam is verbonden aan een prachtige vastgoedportfolio waar we trots op zijn. Hoe verschillend de gebouwen ook zijn, de verbindende factor is steeds onze vernieuwende visie op vastgoed. Zo werd met een stevige ingreep een verlaten chirurgiegebouw een gezonde plek voor ondernemers en bleek een machinewaterpompgebouw de ideale flow te bieden voor de creatieve industrie en horeca. Maar we zorgden er bijvoorbeeld ook voor dat oudere Amsterdammers een zelfstandig én betaalbaar thuis vonden aan de Amstel.

Wij staan voor u klaar

Vragen? Opmerkingen? Bel of e-mail ons. Gaat het over een specifiek gebouw? Zoek in Portfolio het betreffende gebouw en kijk daar bij de contactinformatie.

Cocon Vastgoed Management B.V.
Herengracht 468
1017 CA Amsterdam
+31 (0)20 6226941