Portfolio

100 Watt

Amsterdam

James Wattstraat 100

Helemaal verhuurd

Type gebouw:
Kantoor

Nick Schilder

Commercieel Beheerder
+31 (0)640559390

Energiezuinig kantoor, warm thuisgevoel

100 Watt is een zeer energiezuinig kantoor. Na een ingrijpende renovatie kreeg het gebouw het zeer kritische duurzaamheidsniveau Label A. Voor de inrichting van de entree werkten we samen met designbureau D/Dock. Het resultaat is een werkomgeving met een groot thuisgevoel door het gebruik van lichte en zachte materialen. Een prettig ontvangst en een goed begin van de werkdag die alleen maar energie geeft.

Dit is 100 Watt

Hoogwaardig gerenoveerd kantoorgebouw van 10 verdiepingen met flexibele kantoorruimtes voorzien van onder meer mechanische ventilatie, plafondgoten voorzien van elektra en hangende led-verlichtingsarmaturen aangestuurd door bewegingssensoren. Centraal gelegen in Amsterdam met 40 parkeerplaatsen op eigen terrein en openbaar vervoer om de hoek.

Locatie

Dynamisch gebied rondom het Amstelstation

100 Watt ligt het oosten van Amsterdam. Mediabedrijven en organisaties voor (hoger) onderwijs hebben de weg gevonden naar deze dynamische buurt.

Bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen aan de verkeersrotonde Prins Bernhardplein, vlakbij de ringweg A10. De binnenstad van Amsterdam is prima bereikbaar via de Wibautstraat. Je kijkt uit op het Amstelstation, knooppunt van het openbaar vervoer in Amsterdam en omstreken. Parkeren is geen probleem, met volop parkeerplaatsen bij het gebouw.

Huurprijs & Beschikbaarheid

Overige

 • Servicekosten

  37.5 per m2 vvo per jaar

 • Parkeerplaats

  2500 per parkeerplaats per jaar

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt in overleg als volgt opgeleverd:

 • Ruim opgezette entree op de begane grond
 • Hoogwaardig ventilatie- en koelingsysteem (50W/m²)
 • Creatieve open plafondstructuur
 • Gietvloer
 • Toiletgroepen
 • Liften

Huurder aan het woord: Noor Huitema (Copper8)

“Dit kantoor is een mooi voorbeeld van ‘Practice what you preach’”

Copper8 is een adviesbureau voor de circulaire economie. “Wij streven naar het einde van afval, wat betekent dat de waarde van producten blijft bestaan. Samen met Cocon hebben we in het gebouw veel kunnen realiseren dat bij deze doelstelling past. Het is echt een mooi voorbeeld van ‘practice what you preach’, we brengen onze missie hier in de praktijk.” Noor noemt als voorbeeld de energiezuinige opzet van 100 Watt, de goede bereikbaarheid per OV en het hergebruik van materialen uit andere Cocon panden zoals de wanden van de vergaderzalen van het kantoor van Copper8. “Cocon denkt echt met je mee. Zo konden we een huurconstructie afspreken die past bij de nieuwe economie waar wij in geloven.”

Noor Huitema , mede-oprichter Copper8

Contact

Heeft u interesse in dit gebouw? Neem contact met ons op.

Nick Schilder

Commercieel Beheerder
+31 (0)640559390

Ik ben hier huurder
en ik heb een vraag over
 • onderhoud en reparaties
 • mijn contract
 • iets anders
Cocon Vastgoed Management B.V.
Herengracht 468
1017 CA Amsterdam
+31 (0)20 6226941